Çfarë e këshillon Atifete Jahjaga, Vjosa Osmanin?

Ish-presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga, ka folur për presidenten aktuale, Vjosa Osmanin.

Pos kësaj, Jahjaga, u rrëfye edhe për takimet më të rëndësishme që ka pasur gjatë kohës sa ishte presidente, arritjet për të cilat sot ndjehet krenare dhe shumë gjëra të tjera.


Në videon më poshtë i gjeni shumë përgjigje të Jahjagës, ndër to edhe këshillën që pati për Osmanin.

Shiko videon:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *