Ky është reagimi i Trixes kur e dëgjon veten teksa thotë “Qysh thuhet bukur në shqip”

Beatrix Ramosaj është komentuar shumë gjatë qëndrimit të saj në Big Brother.

E njëra ndër “thëniet” më të famshme që kanë ndodhur brenda kësaj shtëpie ka qenë shprehja e Trixës “qysh thuhet bukur në shqip”.


Kjo shprehje është shkëputur dhe është bërë hit në internet, sidomos në Tik Tok.

Për më shumë shihni reagimin e Trixës kur e dëgjon veten duke thënë “qysh thuhet bukur në shqip”.

Reagimi i saj ka marrë shumë komente.

Shiko videon:

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *