Si në përralla, Shkurte Gashi u befasua këndshëm nga burri i saj

Shkurte Gashi u surprizua sot nga bashkëshorti i saj Alberti, këtë herë ai vendosi t’i lë anash dhuratat super të shtrenjta dhe t’i bëjë diçka më të këndshme.

Në një karrocë romantike në pink, ai ka marrë Shkurten dhe dolën për një shëtitje.


Edhe në këtë fotografi, veshja e Shkurte Gashit merr vëmendjen.

Ndryshe, Shkurta dhe Alberti kanë një djalë njëvjeçar i cili quhet Mal.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *