Xheraldina Vula përballet edhe me një humbje në jetë

Personaliteti i njohur televiziv, gazetarja, prezantuesja e producentja Xheraldina Vula, vazhdon të jetë mjaftë e dashur për audiencen.

Xheri, njihet për shumë gjëra njëkohësisht, për pasionin ndaj poezisë, kuzhines, se është nëna e Ledri Vules.


Por, Xheri është edhe një adhuruese e madhe e kafshëve, posaqërisht qenve.

Piko, që ishte një nga qenushët e Xherit, e ka lënë sot dhe këtë e ka treguar vetë Vula. /Kosovarja/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *