Zi e madhe/ Makina e mori para karrocën, ka dhënë shpirt fëmija i porsalindur

Kishte vetëm disa muaj që kish ardhur në jetë. Një aks ident tra gjik ka ndodhur në Padova, ku humbi jetën një foshnje pasi një makinë e ka përplasur karrocën në të cilën ndodhej, duke e tërhequr zvarrë për disa metra.

Shoferi nuk e vuri re se një grua po kalonte rrugën te vijat e bardha dhe u pë rplas me karrocën. Bebja u dërgua me urgjencë në spital, por ishte tepër vonë. Nëna e mjerë nuk është lë nduar rëndë.

Makina drejtohej nga një shtetas maroken, 46 vjeç; ai nuk po udhëtonte me shpejtësi të madhe, por kishte parakaluar një makinë tjetër.


Gruaja ishte duke shkuar për të marrë djalin tjetër në kopësht. Po licia lokale po heton për dinamikën e ngjarjes.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *