Kështu e lavdëron Marina, Luanën

Marina Vjollca dhe Luana Vjollca janë motrat më superseksi të ekranit shqiptar.

Tani më e dimë se Marina është bërë nënë e një vazje qe disa muaj, ndërsa Luana ka fituar epitetin teze për herë të parë.


Ato të dyja, kanë qenë të ftuara në një intervistë dhe është pyetur Marina se sa është e kujdesshme Luana për vajzën e Marinës.

Marina tha se nuk e ka pritur se ajo do të ishte aq e kujdesshme për Margaret./Kosovarja/

Shiko videon:

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *