Butrint Imeri bëhet për spital

Butrint Imeri ka pësuar një incident.

Artisti njoftoi përmes Instagramit se ka lënduar këmbën, duke e treguar atë me fasha në spital.


Butrinti  dha lajmin permes nje foto ne Insta Story.

Urojmë që këngëtari të jetë mirë dhe gjithçka t’i kalojë shpejt.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *