E mbani mend Rubin nga telenovela e famshme? Nuk do besoni si duket sot

Publiku ynë e ka njohur atë përmes rolit të Ruby në serialin me të njëjtin emër të vitit 2004.

Aktorja Barbara Mori më vonë mori pjesë në projekte të ndryshme televizive, por asgjë nuk bëri jehonë si Ruby.


Me bukurinë e saj ka lënë në hije masën dhe sot pas 18 vitesh transmetim të kësaj telenovele, aktorja nuk ka ndryshuar shumë.

Shiko foton:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *