Ju kujtohet “Kasandra”, kështu duket ajo tani

Ajo ishte njëra nga personazhet më të dashura dikur.

Coraima Torres, apo siç njihet në vendin tonë me emrin e serialit “Kasandra”, edhe sot është një super femër.


Edhe pse kanë kaluar shumë vite që nga përfundimi i serialit në fjalë, Kasandra duket se nuk ka ndryshuar fare në pamjen e saj.

Ajo sot është një grua single dhe shijon pushimet në çdo skaj të botës.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *