Reagon Robert Berisha pasi e kritikuan për foton ku puth në buzë të bijën

Robert Berisha është kritikuar shumë në foton e tij të fundit ku shfaqet me të bijën Renee, për shkak se i ka dhënë një puthje në buzë. Artisti i ka fshirë dhe i ka limituar komentet në postimin e tij.

Por një komenti i ka kthyer përgjigje.


“Po lexoj komentet, shumë mbrapa disa njerëz”, shkruan dikush me të cilin këngëtari është shumë dakord. Ai i ka replikuar duke shkruar: “Lypin m’ju hek vizat. Shanse s’ka”.

Në gjithë botën ka reagime të ndryshme për këtë temë dhe ekspertët, shpesh kanë qasje të ndryshme.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *