Tave me mish pule, per Iftar

Tave me mish pule, hudher dhe melmesa te ndryshme

2 voe, i tas kos( 250), 1 thelb huder, shume pak uthull,( mundeni edhe pa te),miell perafersisht gjyse gote, si te kete nevoje i shton prap. Melmesat.Krejt kto i perzin bashke, dhe ja shton lengut te mishit te pules, nonstop duke perzi deri sa te trashet. E servon ne pjata, permi i qet mish pule( file), ne pak vaj/tlyn te nxeht ja qet pak biber te kuq, dhe e sterpik permi.Ju befte mire.


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *