Adelina ia plasë vajit, kjo është arsyeja

Këngët e saj edhe sot e kësaj dite dëgjohen, “Ti do të martohesh”, këngë dikur e kënduar nga këngëtarja e njohur, Adelina Ismaili, ka ardhur tashmë në një version të ri.

Është këngëtari, Egzon Pireci, i cili ka vendosur që ta sjell këtë këngë të shoqëruar edhe me videoklip, këtë projekt, Egzoni e promovoi në një mbrëmje në prani të shoqërisë dhe miqve të tij.


Aty ishte edhe Adelina që u shpreh të jetë e emocionuar, shumë ripërpunime të këngëve, por Adelina tha se ky përpunim i pëlqen jashtëzakonisht shumë, ndryshe, Egzoni tregoi se e dashuron këtë këngë.

Egzon Pireci është për momentin një nga këngëtarët më aktiv me këngë të reja, por edhe ripërpunime të hiteve të vjetra./Ora/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *