Publikohen imazhet që të këputin shpirtin/ Ky është imazhi i värrit masiv që u zbulua në Ukrainë, Putin e ka…

Imazhet satelitore nga Bucha tregojnë një llogore 45 këmbësh në një vend ku është identifikuar një va rr masiv, thotë një firmë e të dhënave satelitore amerikane.

Imazhet e kapura dhe të publikuara nga Maxar Technologies tregojnë atë që duket të jetë një llogore brenda territorit të Kishës së Shën Andreas dhe Pyervozvannoho të Gjithë Shenjtorëve, shkruan BBC.

Kompania tha se shenjat e gërmimeve mund të shiheshin në imazhet e marra që në 10 mars.


BBC nuk mundi të verifikonte menjëherë imazhet, megjithëse një ekip nga CNN raportoi se kishte parë trupa në një v arr masiv në ven

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *