Vdes 21-vjeçari nga Suhareka, para 10 ditësh mjekët e shpëtuan!

Pas 10 ditësh luftë me jetën, sot ka ndërruar jetë 21-vjeçari A.M. nga fshati Sopijë i Komunës së Suharekës.

Ai më datë 25 mars u dërgua në spital pas një arresti kardiak, por që mjekët e shpëtuan mrekullisht.


Betim Iballi, specialist i mjekësisë familjare, kishte thënë se 21-vjeçari u soll pa shenja jete në QKMF.

“Data 25.03.2022 Sot në Qendrën e Mjekësisë Familjare në Duhël ka shkuar një pacient pa shenja jete i moshës 21 vjeçare, i cili ka pasur arrest kardiak.

Ekipi i urgjencës nën udhëheqjen e Dr.Betim Iballi dhe Dr. Bujar Martinaj ka ofruar trajtimin e duhur dhe shërbimin e nevojshëm duke rikthyer në jetë te riun.

Pacienti është derguar në Spitalin e Prizrenit për trajtim të mëtutjeshëm”, thuhej në njoftimin e datës 25 mars.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *