Lajmërohet Tea, ja pse ishte larguar nga rrjetet sociale

Tea Trifoni tash e dsa javë nuk ishte fare aktive në rrjetet sociale.

E këtë ka treguar se e ka bërë qëllimisht.


Pasi hapi një pyetësor për ndjekësit ajo u pyet për këtë gjë e që nuk nguroi të jap përgjigje.

Ajo tha se i ka munguar shumë privatësia dhe për këtë gjë nuk ishte aktive që mos të kenë hapësirë portalet të shkruajnë për të./InfoKosova/

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *