Mamaja e Oriola Marashit i kthehet kundër Donaldit: Njeri i pavërtetë

Beatrix Ramosaj dhe Oriola Marashi janë shoqe të ngushta, të cilat njihen dhe familjarisht, mamaja e Oriolës, Xhoi Jakaj, ka qenë një mbështetëse e Beatrixës gjatë rrugëtimit të saj në Big Brother VIP.

Xhoi ishte sot e ftuar në emisionin “ABC e Pasdites” ku tha se asokohe e mbështeste dhe Donaldi, por tani jo më sipas saj, ai është njeri i pavërtetë, ashtu si dhe loja e tij në “Big Brother VIP”.


Xhoi Jakaj: E di tërë bota që aty kam suportuar dy personazhe, Triksën dhe Donaldin tani nuk i suportoj të dy, Triksën po, Donaldin jo.

Ermal Peçi: Po pse, se u ndanë?

Xhoi Jakaj: Jo vetëm… Loja jo e vërtetë që bëri, mua nuk më pëlqejnë njerëzit e pavërtetë.

Dashuria duhet të jetë e vërtetë, është ose nuk është, ekziston ose nuk ekziston.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *