Njerëzit e Putinit nuk e ndalin të keqen që po bëjnë në Ukrainë/ Bömbardimet në këto zona po vazhdojnë

Trupa ci vilësh të pajetë në sheshet e pallateve të banimit në Kharkiv! Këto janë pamjet më të fundit të ma kabritetit që po kryejnë us htarët rusë në Ukrainë, pasi operac ionet e tyre për ta pu shtuar po shkojnë drejt dë shtimit.

Ata humbën jetën pas një su lmi me pr edha nga us htria ruse në qytetin lindor të Ukrainës, gjatë të dielës.

Autoritetet numërojnë deri më tani 23 të vd ekur mes të cilëve edhe fëmijë. Banorët e njërit prej blloqeve të pallateve në periferi të Kharkivit që u god it nga predhat rrëfejnë momentet e tme rrit që përjetuan nga b ombardimet.

“Në fillim u dëgjua një sh përthim i madh. Na u thyen xhamat, gjithçka nisi të bjerë. Unë dhe familjarët e mi vrapuam drejt korridorit për të qenë më të sigurtë”.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.