10-vjecarit shqiptar i ra topi në lumë dhe humbi jetën/ Nisin kërkimet për 10-vjeçarin shqiptar

Kanë rinisur kërkimet për gjetjen e trupit të 10-vjeçarit S.Laska, i cili u m byt në lumin Fan në fshatin Shturngaj të Mirditës.

Kërkimet po bëhen nga pol umbaret e fo rcave RENEA të mbështetur nga p olicia e Mirditës dhe shërbimi zjar rfikës.

Deri tani nuk është arritur të biet në gjurmët e minorenit i cili u përpi nga rrjedha e ujit.


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *