Cili zhanër muzikor i pëlqen më së shumti kryeministrit Kurti?

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka treguar se cili zhanër muzikor i pëlqen më së shumti.

Gjatë pjesëmarrjes së tij në “Defy them”, hapësirë ku aristët mund t’i japim formë krijimtarisë së tyre në lagjen Bregu i Diellit në Prishtinë, Albin Kurti tregoi për gazetarin Kron Sadiku, se i pëlqen roku alternativ, njofton Klankosova.tv.


“Është një vend fantastik ku mund të takohen të rinjtë për të ndarë bashkë shijet e preferencat e tyre për zhanret dhe bendet.

Unë jam më shumë me posterat që ishin në skenën kryesore, pra më shumë me rokun alternativ sesa njerëzve që merrnin pjesë e të cilët janë më shumë të hard rokut dhe metalit”, tha Kurti.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *