Ia vränë burrin para syve/ Gruaja ukrainase perlot me fjalet

Sa më shumë që flitet me njerëzit në Bucha, aq më shumë mësohet për ter rorin që kanë përjetuar njerëzit në këtë qytet.

Irina Abramova tregoi për BBC vendin në rrugën jashtë shtëpisë së saj ku burrit të saj, 40-vjeçarit Oleg Abramov, iu kërkua të gju njëzohej dhe më pas u qël lua në kokë nga us htarët rusë rreth 1 muaj më parë.

Irina tha se ajo u bërtiti trupave ruse dhe më pas u kërkoi atyre që ta që llonin edhe atë.


“Sytë e tyre ishin si akulli,” tha ajo, duke i rrjedhur lot në fytyrë. “Burri im nuk ishte us htar. Ne u thamë se jemi civilë. Por ata ishin çn jerëzor.”

Ajo tregoi unazën e martesës që kishte dhuruar i shoqi, të cilën tani e mban në një zinxhir në qafë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *