Mësuesi i mori jetën vetes/ Të ëmës i pushoi zemra kur pa të birin pa jetë…

Një ngjarje tra gjike është regjistruar në një familje në provincën e Agrigento-s në Itali. Në banesën e familjes u gjetën të vd ekur nënë e bir.

Mësohet se 52 vjeçari, mësues shkolle u vet ëv ra me një ar më që e kishte me leje, teksa nëna e tij pësoi at ak në zemër pasi pa djalin e saj pa shenja jete dhe si pasojë ndërroi jetë.

Trupat e të dyve u gjetën nga djali tjetër i të moshuarës, i cili lajmëroi edhe poli cinë.


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *