Sa romantik Andi, ja çfarë bën për Melisen

Melisa dhe Andi ditëve të fundit kanë qenë në qendër të vëmendjes, pasi thuhej nëpër media se janë ndarë.

Mirëpo, në postimet e tyre në rrejtet sociale ata duken se janë duke kaluar për mrekulli me njëri tjetrin.


Andi për Melisën po tregohet mjaftë i kujdësshëm, pasi së fundmi gatoi një drekë për të.

Me qirinjë e drekë fantastike, dukej se Melisa u gëzua shumë me suprizën e Andit./Kosovarja/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *