I njihni personat në këtë imazh?

Gili dhe Iliri Berani janë ndër çiftet më të njohur në mediet rozë.

Dyshja në shumë aspekte kalojnë në lajm, duke tërhequr gjithmonë vëmendje të madhe tek publiku.


Duke u komentuar për çdo veprim, në secilin imazh që postojnë marrin vëmendje të madhe.

Sidomos, në këtë të fundit dyshja shihen me një moment dashurië në kohën e rinisë./Kosovarja/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *