Remzia me Halilin pozojnë si në kohën e rinisë

Remzia dhe Halili shumë herë shihen si ndër çiftet më të dalluar në mediet rozë.

Dyshja në shumë aspekte kalojnë në lajm, ku gjithmonë marrin vëmendje duke shprehur dashurinë që kanë për njëri tjetrin.


Edhe në këtë imazh, dorë për dore së bashku ata shkrepin imazhin më të mirë si në kohën e rinisë.

Ja sa bukur duken.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *