Këtë gjë Ilir Shaqiri nuk e kishte bërë kurrë!

Ilir Shaqiri prej vitesh balerin i njohur në Itali dhe Shqipëri u shpall fitues i Big Brother VIP.

Menjëherë pas kësaj nuk kanë të mbaruar bashkëpunimet e marketingut për të.


Së fundmi na kanë tërhequr vëmendjen disa foto të Ilirit realizuar nga fotografi i njohur Sonny K Elson, ku ai është duke pozuar, po po Iliri si një model i vërtetë.

Surprizues deri në detaj, Iliri fitoi zemrat e gjithë shqiptarëve e ndonse tani më jetën e tij e ka të lidhur mes Italisë dhe Shqipërisë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *