Blerim Destani sot feston ditëlindjen, nuk do ta besoni sa vite mbush

Për Blerim Destanin sot është një ditë shumë speciale.

Aktori i njohur shqiptar sot feston ditëlindjen e tij dhe përkundër që fiziku i tij nuk e tregon fare moshën, ai sot mbushi 41 vite.

Blerimi fëmijërinë e tij e kaloi në Tetovë ndërsa më vonë u zhvendos në Gjermani atje ku vazhdon të jetojë bashkë me familjen e tij.

Pasionin e tij për aktrimin Blerimi e zbuloi shumë herët dhe u bë një nga aktorët më të pëlqyer nga femrat.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.