Zi e madhe/ Vjehrri i merr jeten 30-vjecares shqiptare: Nuk pranonte bashkëjetesën e saj me të birin…

Del foto e gruas së re që u mas akrua me th ikë nga vjehrri i saj në fshatin Vidhishtë të Roskovecit në Fier.

Merushe Hazizi, 30 vjeçe, u vra ba rbarisht me t hikë nga vjehrri Xhevair Hoxha, 61 vjeç i cili kundërshtonte bashkëjetesën me djalin e saj.

Pas kr im it Xhevair Hoxha në gjendje të rënduar psikologjike ka va rur veten në një pemë të banesës. Merushe Hazizi rezulton e martuar dhe me tre fëmijë të cilët jetojnë me burrin e parë.


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *