Ku po shkon kjo botë kështu/ Vëllai i merr jetën të vëllait vetëm sepse donte paratë e tij

Një ngjarje që të lë pa fjalë ka ndodhur së fundmi në Itali që është ëvrtete shqetësuese pasi tregon që shoqëria njerëzore këto kohë nuk është fort në rregull nga ana mendore.

Një 33-vjeçar u gjet i pajetë brenda një tende dhe sipas medieve italiane, policia ka ndaluar për këtë ngjarje pikërisht vëllanë e 33-vjecarit, i cili dyshohet të jetë autori.Më 30 mars, karabinierët morën shumë telefonata nga disa banorë të zonës që kishin vënë re përhapjen e flakëve dhe një kolonë tymi që dilte nga një tokë bujqësore.Me të shkuar në terren karabinierët ndërhynë në një tokë disa qindra metra larg qytetit të Sant’Antonio.

Aty gjetën të pajetë trupin e 33-vjecarit plotësisht të dj egur.Ekzaminimet e menjëhershme mjeko-ligjore dhe hetimet e para hetimore për jetën private të 33-vjecarit që nuk kishte asnjë precedent penal kanë bërë që hetuesit të fokusonin vëmendjen në kontekstin familjar të 33-vjeçarit.


Në përfundim të hetimeve, karabinerët ndaluan vëllanë e 33-vjecarit, i cili është autori i ngjarjes në fjalë dhe arsyeja kryesore sipas hetimeve pse 36 vjecari i vuri fla kën të vëllait është për të marrë dëmshpërblimin e sigurimit të jetës.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *