Nuk do besoni si duket Ada në foto pa edituar

Iriada, është njëra nga konkurrentet më të bukura të Përputhen.

Por ajo shpesh komentohet për ndërhyret e shumta në trup e fytyrë dhe jo vetëm.


Edhe fotot që poston në Instagram duken shumë të rregulluara me photoshop.

Së fundmi faqja ‘Vipat e Bllokut Official” kanë publikuar ndryshimin e saj në fotot e edituara dhe ato të pa edituara ndërsa ndryshimi është tejet i madh./infoKosova/

Shiko foton:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *