Publikohen detajet që të këputin shpirtin/ Ky është shqiptari që e èkzekutuan mes Shkodrës

Nazmi Bandula, 55-vjeçari që u ekz ekutua mëngjesin e sotëm në Shkodër, më shumë se një vit më parë i kanë vendosur tr itol në makinën e tij.

Kujtojmë se ngjarja është shënuar më 26 dhjetor të vitit 2020 në lagjen Partizani në Shkodër, ku në mjeti tip fouristradë “X5”, i cili ishte i parkuar ka shpë rthyer sasia e tri tolit, teksa nuk kishte asnjë person brenda saj.

Bëjmë me dije se mjeti ku shp ërtheu sasia e ek splozivit ishte i parkuar brenda murit rrethues të banesës së Nazmi Bandulës.


Sipas deklaratës, asokohe, Bandula në deklaratën e tij në po lici tha se nuk e kishte idenë se kush ia ka vendosur trit olin në automjetin e tij. Ai ka deklaruar gjithashtu se nuk ka asnjë problem apo konflikt me ndonjë person, që mund të çojë deri në këtë ngjarja.

“Sapo isha futur në banesë dhe pak minuta më përpara kam qenë brenda oborrit. Jam ngjitur në shtëpi dhe më pas kam dëgjuar shpë rthimin e fuqishëm dhe nuk po kuptoja se çfarë ndodhi fillimisht. Nuk e kam idenë se kush mund ta ketë vendosur. Fouristrada ime ka qenë e parkuar në oborrin e shtëpisë që në orët e paradites. Kam dalë në mëngjes, kam ngrënë diçka dhe më pas jam rikthyer në shtëpi dhe e kam lënë makinën aty brenda oborrit.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *