Eshtë vetëm një vjeç, djali Afërditës me kaq shumë udhëtime

Afërdita Dreshaj duket se po rri në bisht të aeropanit.

Edhe pse me djalin e vogël që sa i ka mbushur 1 vjet ajo nuk i ndal udhëtimet.

Së fundmi ka postuar disa fotoe video në Insta Story duke udhëtuar me familje.

Afërdita ka treguar se ka fëmijën e urtë dhe nuk ka problem të dal kudo me të./InfoKosova/

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.