Këmbën mbi këmbë veshur me komplete të kaltra, Elita kaq zonjë

Rudi shfaqet gjithmonë ëlëgante dhe e kuruar deri në detajin e fundit.

E rregulluar me grim gjithmonë pasi ka treguan cdo herë pasionin që ka për të.

Së fundmi mori vëmendje me veshjen me ngjyrë të hapur.

Sa shumë i shkojnë Elites këto komplete./InfoKosova/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.