Pamjet të këputin shpirtin/ Rusët e kapën me zor dhe i morën jetën, zbulohet identiteti i 16-vjeçares që u gjet në värrin masiv

Karina Yershova u identifikuan në Bucha pasi ajo dyshohet se u për dhunua, u q ëllua në pjesën e pasme të kokës dhe u hodh në një oborr shtëpie nga trupat ruse.

Një mike e nënës së Yershovës, Olesya Vasylets shkroi në Facebook: Miq, lajme të tmerrshme. Rac istët vranë vajzën e mikeshës sime Karina Yershova, 16-vjeçaren Karina Yershova, dhimbja është e tme rrshme, sipas Daily Mail.

“Ajo u pë rdhu nua, më pas u që llua dhe u hodh në pl ehra. Sot nëna ime mësoi se ishte vr ar ë dhe krijoi një grup ndihme. Ju lutem më ndihmoni ta va rro s, e njihja këtë fëmijë prej vitesh, i mësova anglisht, ajo ishte një vajzë shumë e zgjuar dhe e talentuar.”


Yershova u zhduk në fillim të muajit të kaluar dhe më 10 mars nëna e saj bëri thirrje për ndihmë që të gjente vajzën.

Nuk është e qartë nëse Yershova ishte shënjestruar qëllimisht nga forcat ruse. Vdekja e adoleshentes është zbulimi i fundit në ma sa krën e Buchas, e cila la më shumë se 400 civilë të vdek ur, edhe pse numri i saktë i të v ra rëve nuk dihet ende.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *