Alvisa e Përputhen në një lidhje të re me ish konkurrentin?

Alvisa bëri mjaft zhurmë për marrëdhënien e saj dyshuese me Hysenin e më pas doli çift nga emisioni me Bashkimin.

U duk shumë dashuri mes tyre ndonse çdo gjë përfundoi shpejt.


Ajo ka publikuar një video me Argjendin një ish konkurrent të Përputhen, të cilit i kërkon që ta dojë, ti bëjë qejfin dhe të mos i bërtasë.

Kjo mund të jetë edhe një video miqësore, ama nga Alvisa çdo gjë mund të pritet pasi vëmendja e mediave ndaj saj është zbehur.

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *