Astriti shpërthen ndaj Alesjas: Person me dy fytyra

Sot në “Përputhen” u transmetua takimi i Alesjas me Jetmirin, një takim që shkoi shumë mirë.

Mirëpo, kjo nuk i pëlqeu aspak Astritit, i cili më parë ka pasur pëlqim për Alesjan.


Ai shpërtheu ndaj saj, duke thënë se është njeri me dy fytyra, sipas Astritit, Alesja është ndryshe në takime dhe ndryshe në studio.

“Alesja është shumë fake, eshtë person që ka dy fytyra”, tha konkurrenti.

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *