Flori Mumajesi vuan nga ky problem shëndetësor

Jeta e tij është e lidhur ngusht me muzikën. Qysh si fëmijë ai ka dashur që të bëhet ky që është sot.

‘’Kosovarja’’ mëson se Flori kishte kushte të vështira në fëmijëri, andja realizimi I ëndërrës nuk ishte diçka e lehtë. Këngëtari dhe producenti më I njohur shqiptar nuk ka arritur të studionte për muzikë, por ka kryer disa muzike për këtë fushë.


Megjithatë, edhe pse pa shkollimin e duhur, ai ka arritur të bëhet numri një I industrisë së muzikës në vend. Mësojmë se Flori Mumajesi e ka humbur dëgjimin në masë prej 75 përqindësh në veshin e majt, kjo për shkak të dëgjimit intenziv të muzikës, ofrimit të veshit shumë afër radios-kasetofonit, shkruan “Kosovarja”.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *