Shyhrete Behluli e publikon nënën e vet duke punuar

Shyhrete Behluli mbetët një emër i dalluar me punën dhe përkushtimin që ka në karrierën e saj.

Ajo për ndjekësit nuk ndalet me poza të ndryshme, ku në çdo kohë duket bukur dhe merr vëmendje.


Edhe pse me angazhime, kohën më të madhe ajo ia përkushton familjes, duke shfaqur lumturinë që ka me ta.

Këtë herë, ndau një imazh të nënës ku ajo edhe pse në moshë shihet duke punuar me shumë energji.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *