Donaldi e ndryshon tekstin e këngës pas komenteve negative në rrjet

Ditën e djeshme Donaldi ka publikuar këngën e re me Elgitin dhe Romeon.

Por ajo ç’ka ka tërhequr vëmendjen është fakti se ai ka ndryshuar tekstin.


Po qarkullon një video ku Donaldi e këndonte:” Ma tha truni për me lujt”, ndërsa tani e këndon “me t’lut”. Duhet të ndaj mëndjen do luajë apo do qajë për Borën.

Ndonse disa teori në rrjet thonë se ai ndryshoi tekstin pas këngës së Trixës, në fakt tani për momentin Donaldi duket se po i bëhet tapet Borës, por gjithësesi telenovela vazhdon!

Shiko videon:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *