I ati i mori jetën partneres së tij/ Flet Fatjoni: Nuk i shkova as në värrim nuk më lanë

Mes lotësh ka folur sot për herë të parë partneri i 30-vjeccares që u v ra nga vjehrri i saj në Roskoves.

Ai tregoi se marrëdhënia me Merushen ishte shumë e mirë dhe se ai nuk e kishte gënjyer atë në fillim të marrëdhënie së tyre, por i ka treguar gjithçka se ka qenë i divorcuar.


Po ashtu ai tha se nuk ka kërc ënuar ish-bashkëshortin e Merushes. Pyetje: Ju ka bërë me faj për gjithçka, se e keni detyruar Merushen dhe e keni sjellë nga Vlora.

Nuk ia dilnim dot atje se vetëm unë punoja dhe për këtë erdha këtu, jo për të ndodhur këtë që ndodhën.

Pyetje: Babai ju kishte kërc ënuar?

Në fillim nuk më tha gjë, rrinim mirë ditët e para. Më pas filloi se nuk të lë këtu se do marrësh shtëpitë.

Pyetje: Çfarë kishte mes babait dhe Merushës? A është e vërtetë se ke gënjyer duke i thënë se je djalë beqar dhe pa fëmijë?

Jo ajo e dinte shumë mirë, ka njerëz këtu.

Pyetje: Pak para teje ish-bashkëshorti ka deklaruar se është kë rcënuar nga ana jote?

Jo nuk ka shans.

E dinin shumë njerëz se si kemi qëndruar bashkë, me mua nuk e ndante pl umbi, e ndau kjo. Unë ika në punë dhe ajo po gatuante, më tha do hash bukë, i thash jo kur të kthehem. Sa shkoj në punë më merr xhaxhai në telefon shkoj në shtëpi pashë babain që po shkonte nga ullinjte atje ku u gjet që va ru veten.

Në shtëpi shkoj dhe gjej Merushen të vra rë. Në var rim nuk shkova se nuk na pranuan,.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *