Era Istrefi e mbështet Gjikon

Këngtarja e njohur, Era Istrefi jep përkrahjen e saj ndaj Gjikos me anë të një ripostimi në Instagram.

Përkundër faktit se kohëve të fundit Gjiko ka qenë i zënë duke u ballafaquar me akuza, reperi nuk e lë anash muzikën.


E mbështetja profesionale nuk mungon as nga kolegët e tij.

Era me këtë vepër na jep një shembull të thënjes “ndaje artin nga artisti” në vet jetën e përditshme, ku ajo bënë tag reperin në fjalë dhe reagon me emojin “zjarr”./Kosovarja/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *