Nuk e dinte që ishte shtatzënë/ Vajza shqiptare sjell në jetë femijën në banjën e spitalit…

Një ngjarje e pazakontë ndodhi në orët e para të mëngjesit të sotëm në QSUT. Një vajzë e re ka shkruar në Urgjencën e Sëmundjeve të brendshme me dhimbje të fortë barku.E reja më pas ka kërkuar të shkojë në tualet, sapo ajo ka shkuar në tualet dhe për shkak të krizave që kishte rezulton që ajo ishte shtatzënë dhe ka lindur pikërisht në tualetin e Urgjencës së QSUT ku pasi mori ndihmën e nevojshme u shoqërua në maternitet.Njoftimi i plotë:

Nuk kishte ndodhur me pare ne vend qe te paraqitesh ne Urgjence per dhimbje barku dhe te lindesh ne tualet. Burime per Shoqaten e Infermiereve tregojne qe mbremjem e djeshme rreth ores 02:00 te mengjesit eshte paraqitur ne Urgjencen e semundjeve te brendshme e cila tashme konsiderohet dhe si Urgjenca Polivalente qe pret te gjitha llojet e Urgjencave dhe pas triazhit cdo pacient dergohet ne specialitetin qe ka nevoje per sherbim.E reja eshte paraqitur ne Urgjence duke referuar me dhi.mbje te forta barku dhe pasi eshte pritur nga stafi i urgjences nga ana e vajzes eshte kerkuar te shkoje ne tualet.

Sapo ajo ka shkuar ne tualet dhe per shkak te kri.zave qe kishte rezulton qe ajo ishte shtatzene dhe ka lindur pikerisht ne tualetin e Urgjences se QSUT ku pasi mori ndihmen e nevojshme u shoqerua ne maternitet ku mori ndihmes dhe sherbimin e nevojshem.Urime te perzemerta te gjithe stafit te Urgjences te cilet ishin prezent dhe asistuan duke ndihmuar te rene e cila tashme gezon shendet te mire.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.