U fol për kafe, dreka, këngë, bashkime/ Bora reagon publikisht: Për momentin ka… asgjë

Edhe pas Big Brother, komentet, thashethemet dhe lajmet pcvr dyshen Bora-Donald vazhduan, veçanërisht kur ky i fundit bëri dedikime në këngë, kërkoi falje publikisht etj.

Edhe njëherë, Bora Zemani ka vendosur të reagojë në Instagram, duke mohuar çdo thashethem të dalë së fundmi për takime të mundshme, rikthime apo bashkëpunime.

Është e pamundur të reagoj çdo ditë duke thënë kjo po, kjo jo! Aq më tepër unë, që në zhurmën e këtyre kohëve kam zgjedhur të mos flas e në 7 muaj ky është reagimi i dytë që bëj edhe pse shoh që çfarë nuk shkruhet në emrin tim”, shkruan Bora.Ajo vazhdon duke thënë se “po abuzohet me portalet dhe ‘burimet e tyre të sigurta’ dhe se kjo është e tepërt”. Më poshtë keni reagimin e plotë të saj:


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *