Këngën e re të Dafinës e keni dëgjuar para 20 viteve të ‘’Zhade’’

Dafina Zeqiri sapo ka publikuar projektin e saj më të ri muzikor në bashkëpunim me reperin Elinel.

Kënga mban titullin ‘’Faj’’ dhe erdhi e realizuar edhe me videoklip.


Por një pjesë e këngës nuk është komplet e re, pasi atë e kemi dëgjuar edhe para 20 viteve.

Të gjithë ata që e kanë shikuar serialin ‘’Kloni’’ me protagonisten ‘’Zhade’’, mund ta kenë dëgjuar te kënga ‘’Dime’’ që ka qenë pjesë e këtij seriali.

Nuk dihet nëse është kopjim, rastësi apo inspirim por se ngjajnë dy këngët, nuk ka dyshim

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *