Moderatorin shqiptar për pak sa nuk e bënë copë qentë e rrugës/ Kishte shkuar të blinte bukë

Moderatori dhe redaktori i Klan Kosovës Kushtrim Reshitaj, është sulmuar nga një qen endacak në orët e para të ditës së marte. Reshitaj tha se u sulmua derisa doli për ta marrë bukën që e kishte porositur për syfyr.Ai theksoi se shpëtoi pa ndonjë pasojë në trup. Moderatori dhe redaktori i Klanit shpreh brengën e tij për pasigurinë e qytetarëve e në veçanti të fëmijëve.“Sonte përderisa dola me marrë bukën e porositur për syfyr, u sulmova nga njëri prej qenve endacak që rri vazhdimisht tek lagjia ku unë jetoj.

Në fakt ky që sot m’u vërsul dhe më shqeu pantollonat, më shumë i ngjan arushës sesa një qeni të zakonshëm, aq i madh dhe i frikshëm është.Unë disi edhe ia dola pa ndonjë pasojë në trup, por paramendo se çka mund t’i bëj ndonjë fëmije nëse në këtë formë i vërsulet. Në fakt e kanë pësuar goxha fëmijë e të rritur në kryeqytet, derisa zgjidhje s’ka ende kurrëfare”.Në fakt ky nuk është rasti i parë që një qytetar sulmohet nga qentë e rrugës dhe është një cështje madhore që duhet të merret në konsideratë dhe të zgjidhet njëherë e mirë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *