Na habiti fare/ Adriana Matoshi shkon në Kuvend me një veshje që nuk e kemi parë…

Kur është puna për të tërhequr vëmendje, aktorja dhe deputetja e LVV di ta bnA jë mjaft mirë. Aj bie në sy për stilin e saj në veshje, që gjithmonë është i ndryshëm nga mjedisi që e rrethon.

Në çdo dalje të saj si në seancat plenare, ashtu dhe në jetën e përditshme Adriana shfaqet plot stil dhe elegancë, duke bërë që të gjithë sytë të drejtohen nga ajo, me apo padashjen e saj.

Si çdo herë tjetër edhe këtë seancë në Kuvend, fotografëve dhe mediave rozë i ka rënë në sy veshja e deputetes. Mirëpo, ndryshe nga herët e tjera, Adriana kësaj rradhe ka vendosur mos e lodhë shumë mendjen për veshjen e saj.


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *