Elita Rudi gatuan drekën në pikë të natës

Elita Rudi është jë nënë mjaftë e kujdesshme, por edhe shumë e ngarkuar me punë.

Në InstaStory, ka ndarë një imazh ku ka treguar se ajo drekën e përgatit në orët e vona të natës.


Mirëpo, ajo ka një arsyetim pse gatuan kaq vonë.

Në mbishkrimin e imazhit, ajo ka treguar se është e ngarkuar gjatë ditës dhe nuk ka mundësi të gatuj ditën./Kosovarja/

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *