Fatjoni përlot me ato që thotë/ Nëna pa çdo gjë po nuk bëri asgjë: Kush e di ça ka pasur në dorë

Zbulohen detaje tro nditëse nga dëshmia e Fatjon Hoxhës, bashkëjetuesi i vik timës 30-vjeçare Merushe Hazizi që u v ra nga babai i tij pak ditë më parë në Roskovec.

Në News24 Fatjoni tregoi se mamaja e tij e kishte parë të atin pas kri mit teksa po va rte veten dhe nuk kishte bërë asnjë tent ativë për të ndërhyrë.

“Ne dyshojmë sepse ai kishte shumë bagëti dhe i shiti dhe bridhte shumë nëpër pol ici. Unë nuk kam ush truar presion psikologjik ndaj tij, ai merrte plakën time i bënte pres ion dhe i thoshte hajde ta fusim brenda në po lici, për mua.


Unë se bëj nënën bashkëfajtore se ajo kishte fr ikë nga ai, ajo e kundërshtonte lidhjen me Merushen sepse nuk e donte. Ka pas fr ikë, kush e di ca ka pas në dorë, do jetë fshehur për vetë. Kur ka mas akru ar Merushen nëna ka qenë në shtëpi,” tregon Fatjoni.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *