U hap dera e avionit/ Ja si u shmang e keqja e madhe…

Një ngjarje e tmer rshme ka ndodhur në bordin e një avioni që që fluturonte mbi Brazil, ku pasagjerët e një avioni u detyruan të mbanin derën e tij të mbyllur pasi ai u hap në mes të fluturimit dhe parmaku go diti helikën.

Unlaid shkruan se fluturimi ishte nisur nga Jordao në Acre dhe po shkonte për në Rio Branco kur dera u hap pasi një nga kabllot e tij mbështetëse u prish në mes të fluturimit

Duke i bërë pasagjerët të nxitonin dhe ta mbanin me dëshpërim të mbyllur. Në pamjet, të paktën dy pasagjerë mund të shihen duke mbajtur të mbyllur derën e avionit të vogël. Sipas raporteve lokale, pasagjerët fatmirësisht ishin në gjendje të mbanin derën e avionit të mbyllur derisa ai u ul dhe nuk u raportua për të lënduar.


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *