Djali tenton t’i marrë jetën babait/ Hajdeni se po me le pa fryme…

Kemi dëgjuar lajme nga më të ndryshmet dhe më të pazakontit në Shqipëri, por ky që do lexoni më poshtë të lë pa fjalë, nuk arrin dot të kutposh si mundet dikush të arrijë deri në këtë pikë.

Një ngjarje përtej kufijëve njerëzorë është parandaluar në Lushnje, ku një 25-vjeçar ka tentuar t’i marrë jetën babait të tij përmes një hanxhari.Ka qenë babai i të riut, shtetasi A. Q., 56 vjeç, i cili ka kërkuar ndihmën e Policisë, pasi i biri me hanxhar në dorë ishte duke i vënë jetën në pikëpytje.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *