Shkurte Fejza bën dritë me këto komplete

Shkurte Fejza në shumë aspekte kalon në lajm, duke shkëlqyer në shumë aspekte.

Me përkushtimin që ka në muzikë, ajo në çdo kohë duket e zonja dhe merr vëmendje të madhe, shkruan “Kosovarja”.


Këtë herë, në imazhin e publikuar me kompletet që ka veshur ajo bën dritë.

Shikojeni se si duket me komplete të bukura, dhe me ngjyrë të bukur.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *